Transforming spaces from ordinary to extraordinary.

 

We create haptic spaces with effective commercial purpose in Exhibition, Commercial, F&B, Retail and Pop-ups. Spatial awareness, the first step in designing a space is to understand all of its parameters. With our extreme attention to detail, we believe every single element should be executed impeccably and contribute to the overall spatial experience. Through interior styling / visual merchandising, the finishing touch of the space is a key element of the design process, which most reflects the identity of the client, taking their products / services and integrating them with other elements that work in the space. Blending design with functionality, we connect people with space.


Transforming the Samsung TV concept corners to become an approachable sensory space for consumers to experience the QLED TVs. Taking visual references of home interiors, the concept corners are lined with wood panels and a selection of other handpicked materials, furniture and accessories to create a soft welcoming space with a personal touch.

 

DUALTONE END TABLE & 1-SEATER SOFA FROM COMMUNE

DUALTONE END TABLE & 1-SEATER SOFA FROM COMMUNE

Samsung TV Concept Corner_03.jpg
Samsung TV Concept Corner_04.jpg
DUALTONE END TABLE & 1-SEATER SOFA FROM COMMUNE

DUALTONE END TABLE & 1-SEATER SOFA FROM COMMUNE

Samsung TV Concept Corner_08.jpg
Samsung TV Concept Corner_05.jpg
ESTELLE TRIANGLE COFFEE TABLE FROM COMMUNE

ESTELLE TRIANGLE COFFEE TABLE FROM COMMUNE

LINEAR 6 DRAWER DRESSER (AS TV CONSOLE) & VERISHRON 3-SEATER W/ CHAISE SOFA FROM COMMUNE

LINEAR 6 DRAWER DRESSER (AS TV CONSOLE) & VERISHRON 3-SEATER W/ CHAISE SOFA FROM COMMUNE


Nestlé Research Center is designed to be an open-plan workspace, focusing around formal, informal meetings and collaboration areas. The front third of the office is given over to a communal kitchen that encourages interaction and conversation among employees.

Fostering creativity through wall-sized whiteboard for brainstorming and the library for finding inspirations. Dotted with meeting spaces, the office supports impromptu meetings and collaboration. Formal meetings will be hold in the glass-walled meeting room, which keep the space open yet private.

Creating opportunities for employees to work close together, Nestlé Research Center redefines research office through this inspirational collaborative workspace.

 

Nestlé Research Hub_02.jpg
Nestlé Research Hub_04.jpg
Nestlé Research Hub_05.jpg
Nestlé Research Hub_07.jpg
Nestlé Research Hub_08.jpg

The Innovation Bubble aims to foster creativity and innovation within the space. Taking centerstage is the Nescafé Red Mug counter when you enter the Innovation Bubble. The Innovation Bubble aims to double as a casual and formal space while still creating an open atmosphere, has been achieved with the use of glass panels and swing door.

The brand familiarity of Nescafé is presented through the hints of red accents yet giving warmth and liveliness to the space. The Innovation Bubble is a converging point, a conversation starter and where innovation begins.

 

Nestlé R&D Center_04.jpg
Nestlé R&D Center_06.jpg
Nestlé R&D Center_02
Nestlé R&D Center_07.jpg
Nestlé R&D Center_09.jpg

藤 Teng Bespoke continues to focus on making vegetarianism a modern and unpretentious experience. Suspended light fixtures provide an ambient lighting while the wood elements create an inviting atmosphere. Keeping a clean palette, the space encourages diners to concentrate on the food and surroundings.

 

Teng Bespoke Expansion_08.jpg
Teng Bespoke Expansion_01.jpg
Teng Bespoke Expansion_05.jpg
Teng Bespoke Expansion_03.jpg

The concept was inspired by Japanese Zen aesthetic, Seijaku (静寂), drawing parallel relationship with the “inner-calm” perspective of vegetarianism.

The space is constructed by simple lines, shapes, materials and colours, drawing together a harmonious and calming ambience. Thus, putting focus on the dishes, encouraging the appreciation of the art of food and space.

 

Teng Bespoke_05.jpg
Teng Bespoke_09.jpg
Teng Bespoke_12.jpg
Teng Bespoke_01.jpg

Overhauling its design and branding, Jennings wish to redefine the customer experience through a visually exciting showroom. The neutral palette complements the myriad of laminate collections on display, evoking the company’s promise of only the finest of laminates.

 

Jennings Showroom_01.jpg
Jennings Showroom_03.jpg
Jennings Showroom_04.jpg
Jennings Showroom_02.jpg