W H O :  A  C O U P L E

W H E R E :  B E D O K  N O R T H

T Y P E :  H D B  E X E C U T I V E

 

With the couple longing for their home to be in a beautiful soft colour scheme, we kept the colour palette consistent with varying shades of pastel along with wood tones. The sliding door gives the couple access to a balcony that stretches almost the entire length of the living space where the view is a special added charm. The kitchen island doubles up as a sink space and breakfast bar, which expands the eating, working and prep space in the kitchen. A dedicated room for the home gym was an interesting request from the couple, as they like the flexibility of sweating out together whenever they want.

 

HOME- J + A.jpg
Home- J + A_01.jpg
Home- J + A_02.jpg
Home- J + A_03.jpg
Home- J + A_07.jpg
Home- J + A_05.jpg